LightWeb


Raskere, billigere, varmere og uten plast"
LightWEB
LightWeb

 
Årets Företager i Älvdalens kommun i Sverige er utsit.
På bilde ser du Jarle Mosshäll "Årets Företager" som tatt frem en ny innovation.


Motiveringen til utmerkelse:
Årets företager i Älvdalens kommun 2013 er en oppfinningsrik visionär, i en traditionell bransche. Denne entreprenör har vert verksom i samme bransche unner 51 år, hans erfaring er en stabil grund, samtidlig som hans nysgjerighet og iver har drevet ham videre til en helt ny innovation. Med andre ord, årets företager er en entreprenör ut i fingerspetsene.
Entreprenører SIG (Sarna, Idre, Grövelsjön) og Älvdalen, ønsker å markere Jarle Mosshäll Idre Byggservice AB Entrepreneur of the Year 2013 i kommunen Älvdalen.

Jarle vil aldri slutte å tro på fremtiden, han er drevet til stadig utvikling og finne nye løsninger. Han har bestemt seg for at han ønsker å utvikle og drive sin innovasjon som han har sine røtter. Dette er en mann som har gjort alt fra å utvikle selskapets virksomhet planlegger å trekke spesialmaskiner til den første fabrikken som nå er fullført, mens planene for neste anlegget er allerede i full gang. Til tross for all den erfaring og kunnskap som entreprenør besitter, er han åpen for å dele erfaringer med andre. I dag, han og hans selskap med Teknikdalen inkubatorprogram hvor han kan vri og vende sine tanker med annen ekspertise for å utvikle hele produktet fra konsept til markedet. Jarle er en god rollemodell for andre entreprenører, er hans engasjement og tro i distriktet smittsomt, noe som er et godt grunnlag for å bygge nettverk. Hans iver har nådd fra forhandlere, arkitekter, forskere ved Universitetet. Som en gründer, er han forpliktet av interesse for organisasjonene å få forbedringer for hans og andres selskap. I dag ser denne "Drevdagsgrabbs" horisonten litt annerledes. Han ser et internasjonalt marked uten grenser foran seg.

På bilede ser du ett kollage av Jarles innovation.
Les mer:
 

 
 
 
 
 

     Louise Mosshäll
+47 41 84 12 49
 


Gründer
Jarle Mosshäll
+46 (0) 70 65 632 02
jarle@3-visjon.n
 
 
 
 
Ole Ivar Vesterheim
+47 96 01 16 17
 


Kontoradresse
3-visjon AS
Kopparleden 1069
2443 Drevsjø
Norge


Fabrikkadresse
3-visjon AS 
Kopparleden 1069
Drevsjømoen
2442 Drevsjø
Norge

Lik oss på Facebook


 
Skriv en rad til oss her...Yr.no
Finn oss

Reisebeskrivelse
© LightWeb